Even helemaal bijkomen

weekend weg Limburg

Soms heb je het idee dat je even helemaal bij moet komen, je hebt maanden gewerkt en bent toe aan een weekendje weg Limburg om de accu op te laden. Bij hotel Maashof kun je heerlijk genieten in de omgeving die je de energie geeft welke je nodig hebt, lekker eten en drinken en niet te vergeten de schitterende omgeving van het hotel. Lekker de omgeving ontdekken op de e chopper, solex of op de fiets kan natuurlijk ook. Maar ook met de GPS wandeltocht geniet je in de bossen.

Comfortabele kamers in het hotel

Een weekendje weg Limburg begint natuurlijk bij de comfortabele kamers van hotel Maashof, als je wakker bent geworden na een heerlijke nacht begint de dag goed met een mooi uitzicht vanuit je kamer. Op een lege maag kun je de dag niet starten, daarom is er in het restaurant een heerlijk ontbijt wat je kunt nuttigen. Met een goed gevulde maag ben je er klaar voor om een van de vele activiteiten te gaan doen in de omgeving. 

Ook voor zakelijke aangelegenheden

Ben je als bedrijf toe aan teambuilding dan zit je bij de Maashof ook helemaal goed, een weekendje weg Limburg kun je ook doen met je werknemers of collega’s. Vergaderingen zijn natuurlijk ook mogelijk, maar lekker wandelen tussendoor of na de vergadering een leuke activiteit versterkt de teamgeest. Maar ook de inwendige mens moet natuurlijk worden voorzien van voldoende brandstof, bij het hotel heb je ook daarvoor voldoende mogelijkheden voor zowel lunch als diner.

weekendje weg Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *