Vakantie vieren op Tenerife

27vakantiedagen.nl

Ben je toe aan vakantie? Er zijn veel verschillende landen waar je heen kunt als je er even tussenuit wilt. Denk bijvoorbeeld aan Spanje, Frankrijk, Portugal, Griekenland en ga zo maar door. Als je liever naar een eiland gaat kan Tenerife een goede optie voor je zijn. Tenerife is een leuk vakantie eiland. Er is veel te doen en je kunt er perfect tot rust komen. Ideaal als je toe bent aan wat rust na een drukke periode.

Wat valt er allemaal te doen?

Er zijn veel verschillende dingen te doen op het eiland. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om over het eiland te rijden. Dit kan met de fiets, scooter of auto. Afhankelijk wat je zelf fijn en leuk vindt. Tenerife heeft veel stranden, omdat dit een eiland is. Bovendien zijn er veel leuke boulevards waar je s avonds gezellig iets kan eten of drinken. Er zijn ook een paar bezienswaardigheden op het eiland. Zo kun je bijvoorbeeld naar het Siam Park. Dit is een groot waterpark. Leuk voor jong en oud. Andere bezienswaardigheden zijn de piramides die op het eiland liggen. Dit is erg mooi om te zien. Als je houdt van wandelen is het zeker de moeite waard om hier een bezoekje te brengen.

27vakantiedagen.nl

Het weer

Een groot voordeel van Tenerife, het is het er het hele jaar een aangename temperatuur. Het is er gemiddeld het hele jaar door rond de 24 graden. Zo is het ook lekker om in de herfst of winter naar Tenerife te gaan. Je zult het er niet snel koud krijgen. Er kan soms wel veel wind staan. Dat is eigenlijk bij ieder eiland wel. Een of twee truien mee nemen kan dus voor het einde van de dag wel lekker zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *